Kellemes Ünnepeket kívánunk!

Kedves Barátunk!

Elérkezett az év vége, elcsendesedett a világ a takarékosság jegyében. Ezt tesszük mi is. Ez azonban csak átmeneti csend. A háttérben intenzív munka folyik egy egész napos, január 27-re tervezett ünnepi Konferencia megszervezésével India függetlenségének 75. évfordulója alkalmából. A konferencia címe: INDIA75: ,,India szabadságot akar”. A címet Baktay Ervin azonos című könyve ihlette. A konferencia szervezői: a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum és a Magyar-Indiai Baráti Társaság az Indiai Nagykövetség támogatásával. A részletes meghívót januárban küldjük. Ezen kívül érdekes havi programok várnak megvalósításra, időnként olyanok is, amikor kimozdulunk a Nemzetek Házából. Ilyen lesz az érdi Földrajzi Múzeum látogatása, amikor a Múzeum igazgatója, Dr. Kubassek János tárlatvezetésével tekinthetjük meg a Múzeum kincseit.

Egy jó hírt is szeretnénk megosztani tagjainkkal: az ősszel benyújtott ,,A Magyar-Indiai Baráti Társaság működése 2023-2024″ című pályázatunkat a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. érvényesnek nyilvánította. Már csak azon izgulhatunk, hogy az elbírálás eredménye minél kedvezőbb legyen.
Végezetül a Társaság vezetősége nevében is szeretnék Mindenkinek meghitt, szép Ünnepet, áldott Karácsonyt és jó egészségben töltött boldog Új Évet kívánni.

Üdvözlettel,

Debreczeni Emese

főtitkár